fredag, maj 22, 2009

Gräsoväsen och hästar

Idag vaknade jag av att grannen klippte gräset. Lite senare kom hans bror och frågade vad han höll på med för det lät så mycket... Blixten blev sur av allt oväsen och satt och blängde på gräsmattan.

Åskar hade fnatt när jag skulle äta frukost. Mamma tvättade fönstrena på sitt rum. Han satt i hennes säng och försökte fånga skrapan som var på andra sidan av rutan. Sen försökte han leka med sig själv framför spegeln.

Igår var det Hattparad på travet och det är världens längsta travdag bara så ni vet. Efter 10:e loppet gick det två kvallopp. Vems jäkla påhittar var det? I alla fall var det en väldigt söt häst som var efter Järvsöfaks med. Han kom sist och kilometertiden blev 00,6. Förstår ni hur sakta han sprang? Han lunkade på i sin egna takt och kommer nog inte bli lika bra som sin far. Men söt var han.

Nu ska jag äta lunch eller något liknande och sen bär det av till Botski. Hon var riktigt duktig i måndags när vi körde Fullgubben i tölt. Kanske ska göra det idag också. Det börjar faktiskt bli något av den där gamla hästen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar